В Україні вже стартував дачний сезон, і городники вже висаджують розсаду у відкритий грунт.

Цього разу розповімо, як поливати перець і баклажани, щоб вони цвіли і не зупинялися з рості. Кожному, хто любить розсаду і самостійно вирощувати овочі, важливо знати кілька правил, пише Telegram-канал "Щоденник дачника".

По-перше: баклажани і перець, що страждають від спраги, зупиняються в рості і не цвітуть. Щоб цього уникнути, їх потрібно поливати кожні 7-10 днів, витрачаючи 15-30 л води на 1 кв.м (в залежності від погодних умов).

Поливайте баклажани і перець під корінь або в борозни, прокладені уздовж рядка. Якщо дуже спекотно, можна застосовувати ранкове або вечірнє зрошення, а якщо температура опускається нижче 15 градусів тепла, виключіть поливи зовсім, інакше є ризик, що сіра гниль зіпсує рослини.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До слова, садівникам і городникам показали дріжджову підгодівлю для полуниці, яка прискорить зростання і збільшить кількість врожаю. Дріжджі є відмінним доповненням до органічних і мінеральних добрив, так як містять в собі масу поживних речовин і корисних елементів для рослин.

Нагадаємо, які рослини не можна садити на одній грядці: корисна таблиця сумісності.

Як повідомляв портал Знай.ua , правильна підгодівля і підрізування: з цими порадами малина порадує вас багатим і солодким урожаєм до зими.

Також портал Знай.ua писав, як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників.