Українські захисники згадують свого бойового товариша, який віддав життя за мирне небо на Головою співвітчизників. Йдеться про бійця батальйону "Донбас" Дмитра Іванова, який загинув у 2015 році. Відомо, що у бійця був позивний "рятувальник".

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби МВС України в мережі Facebook.

Дмитро Іванов, фото: Facebook
Дмитро Іванов, фото: Facebook

"23 травня 2015 року від численних поранень в результаті артилерійського обстрілу російських збройних формувань, загинув боєць батальйону спеціального призначення "Донбас" військової частини 3057, солдат Дмитро Іванов. Мав позивний "Спасатєль". Пам'ятаємо!", - згадують товариша українські правоохоронці.

Також варто нагадати нашим читачам, що старший матрос Руслан - моторист-електрик малого броньованого артилерійського катера "Вишгород" служить на флоті з 2018 року. Історію мужнього захисника розповіли на сторінці операції об'єднаних сил у соцмережі Фейсбук.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Родом хлопець з Кіровоградщини і до війська готувався ще зі школи. Руслан пройшов допризовну підготовку, всі медогляди, приписну кампанію. Однак повістка з військкомату все не приходила. У підсумку Руслан самостійно пішов у військкомат, проситися на контрактну службу.

Раніше повідомляли, потужна історія українського захисника, яка доводить прислів'я про солдата і генерала.

Як повідомляв Знай.uа, "Бойова посмішка", мінний і снайперський стреси: з якими бойовими психотравмами стикаються українські захисники.

Знай.uа писав, хлопець сам попросився в армію, щоб здійснити мрію: став моряком заради Батьківщини і тата.