Пластичний хірург і Зірковий фотограф у програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна" розкрили секрет краси однієї з найкрасивіших жінок світу – Анджеліни Джолі.

Анджеліну Джолі вже десятки років по всьому світу вважають еталоном краси. Сама актриса запевняє публіку, що її зовнішність повністю натуральна і вона ніколи не зверталася до пластичних хірургів. Однак, пластичний хірург Андрій Якобчук і фотограф убік Литвин вирішили розвіяти цей міф, порівнявши фотографії актриси з молодості і теперішнього часу.

"Якщо дивитись на фото молодої Анджеліни Джолі та на те, що було зроблене через 10-15 років, бачимо деякі зміни. Тож можу стверджувати, що вже тоді були втручання. Не дивлячись на нерви та спалахи на червоній доріжці «Оскару», у неї на лобі немає жодної зморшки – він просто ідеальний. Так бути не може – це підтверджує те, що вже тоді були уколи ботулотоксину, які зменшують скорочення м'язів на обличчі, тим самим забираючи зайву міміку, зайві зморшки", - заявила Андрій Якобчук.

Анджеліна Джолі в молодості
Анджеліна Джолі в молодості

Пластичний хірург також зазначив, що актриса вже почала вдаватися до ін'єкцій в губи, а ось питання щодо ринопластики залишається відкритим. Експерти розділилися в думках, оскільки на фотографіях Анджеліна Джолі могла приймати різні пози, величезне значення мало світло, що могло відіб'ється на рисах обличчя.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Якщо подивитись на фото в молодості й зараз, побачимо чималі зміни. Раніше він був з горбинкою, яка виступала трохи в бік. Зараз він абсолютно рівний. Я міг би припустити, що це різні ракурси, але зірка завжди знає, як правильно стати в кадр, куди повернутись", - заявив убік Литвин.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Андрій Якобчук також помітив і менш помітні зміни в особі Анджеліни Джолі. Пластичний хірург впевнений, що актриса встановила імплантат нижньої щелепи, оскільки кути її підборіддя стали абсолютно іншими.

"Якщо б вона не вдалася до цих втручань, то трикутник молодості потроху перетворювався б у трикутник старості. З'являлися б брилі, носогубні складки, і вона б виглядала дещо старшою за свої роки. Крім того, якби вона не колола ботулотоксин, то звичайно, мімічних зморшок було б набагато більше, що також додавало б якихось 5-7 років зверху. Я думаю, вона б точно виглядала на 10 років старше", - заявив пластичний хірург.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі дозволила бджолам кусати себе заради порятунку.

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучення з Анджеліною Джолі довів? Бреда Пітта вивезли з лікарні в інвалідному кріслі.

Також Знай.uа писав, що Анджеліна Джолі надасть суду докази домашнього насильства.