Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня показала, чим милується в своєму будинку з приходом весни.

Відповідні кадри з'явилися в її Insta-stories.

За останні кілька років Тоня Матвієнко досить сильно просунула свою творчу кар'єру, заручившись підтримкою чоловіка Арсена Мірзояна і зіркової матері Ніни Матвієнко. Крім того, що співачка постійно радує шанувальників новими піснями і кліпами, вона також захопилася веденням сторінки в Instagram, де регулярно публікує свіжі фото і розповідає про життя.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram

Цього разу Тоня Матвієнко показала, яку красу назбирала для свого будинку. На опублікованому в історіях відеоролику виконавиця показала розкішний букет білого бузку, який розташувала у вазі і поставила на тумбочку в одній з кімнат.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під час показу дарів весни Тоня Матвієнко воліла бути небагатослівною, залишивши відео без звуку і написавши лише: "Бузок".

Якщо стежити за сторінкою виконавиці, то можна помітити, що вона дуже любить квіти, особливо, коли їх дарує чоловік Арсен Мірзоян. Співак неодноразово миготів у дружини в сторіс з букетом троянд, тюльпанів або інших квітів.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала свою маленьку копію у вишиванці:"красуня".

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко звернулася до коханого чоловіка в його день: "Пам'ятаєш? Чикаго 2018...".