Відомий український репер Олексій Потапенко показав шанувальникам свою подорож по конференції криптовалюта і розповів про винахід хлопців з Харкова.

Відповідне відео продюсер опублікував в Insta-stories.

Відомо, що на даний момент Олексій Потапенко знаходиться в місті Дубай, куди відправився без своєї дружини Насті Каменських. Крім розваг і яскравих фотографій, репер вирішив показати шанувальникам трохи конференції з криптовалюта, яку він відвідав.

Потап, фото: Instagram
Потап, фото: Instagram

У своїх історіях Потап показав саме приміщення для конференції, яке було обставлено в сучасному стилі і єдиної колірної стилістики. Репер також розповів про хлопців з Харкова, які вразили присутніх своєю розробкою. Вони придумали прилад, який дозволяє розраховуватися в магазинах криптовалюта без особливих проблем і зайвих процедур.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олексій попросив одного з членів команди наочно показати, як відбувається транзакція і що необхідно зробити, щоб купити за криптовалюта, наприклад, хліб, молоко або навіть машину.

"Майбутнє зараз, тут. Мені подобається, що це роблять наші, українці", - заявив Потап на відео.

Нагадаємо, що Потап відзначив річницю весілля в Дубаї і показав фото без Насті Каменських: "спека".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Потапенко заспівав теплі слова у своїй новій пісні про Настю Каменських

Також Знай.uа писав, що Потап влаштував Насті Каменських романтичний сюрприз з поцілунками: "важлива дата".