Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Цього разу 42-річна знаменитість розмістила в соцмережі трейлер нового кліпу на пісню "Роздягнена", яким вона інригувала фанатів довгий час. У кадрах Кароліна з'являється в роздільному купальнику на руках молодого красунчика. Відомо, що зйомки буквально нещодавно пройшли на Мальдівських островах.

У підписі до красивого ролику Ані Лорак зазначила, що її кліп вийде на YouTube вже цієї п'ятниці, 28 травня.

"Те, чого ви так довго чекали... 28 травня "Роздягнена" звучатиме в кожному серці ❣️", - написала співачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Як же прекрасно 😍💔", "Нарешті 😍❤️", "Так, так, так!!! Невже 😍 Чекаємо", "Ваааууу 🔥", "Урааа ❤️❤️❤️ Дуже чекаю!!! Дякую Вам за прекрасну новину 😭", - коментують відео користувачі соцмережі.

Ані Лорак, скріншот з Instagram

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак прийшла на російський канал у розпусному вбранні: "Неймовірні почуття".

Нагадаємо, Ані Лорак пригадала найкращі моменти з Вєркою Сердючкою і Філіпом Кіркоровим на Євробаченні: "В екстремальних умовах".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак зібралася в тур містами в обхід України: "Настав той момент".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак остаточно забула Мурата поруч із загадковим красенем: "Знаєш тільки ти..."