Михайло Заливако, герой 11-го сезону "Холостяка", розповів про своє ставлення до почуття гумору. Про це він написав у соцмережі Instagram.

"Шо по гумору? Я не уявляю відносин, в яких немає гумору. Для мене з дитинства це слово є - інтелект. І завжди знав, що моя людина буде його розуміти і нишпорити. Я був у відносинах, коли ти начебто пожартував, а начебто, як і всі образилися. Ви повинні бути на одній хвилі, це просто 100%, інакше все, дасиданя!", - упевнений Заливако.

Він також додав, що, на його думку, гумор здатний продовжувати і зміцнювати відносини.

"Поржати зі своєю людиною-це прям Іноді те, чого не вистачає. Я навіть бачу його сексуальним, Ну ось, правда, як захотіти того, хто не сміється? Як у вас з цим? Так шо по гумору?", - цікавиться головний "холостяк" країни.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Шо, знову він... мій конкурент! А як же я, я ж адже краще собаки», - пише під знімком ведучий шоу Гриша Решетник.

"Сподіваюся, ти так пожартував, коли вибрав Богдан. Смішно, Смішно", "Аня прям гумористка», «Зайка шарила твій гумор", " я дивлюся Аня веселіше, ніж Юля. Ну так, з Анею, як в цирку", - пишуть українці в коментарях.

Нагадаємо, що Анна Богдан поцікавилася в українців, чи розлучилася вона з Мішею Заливако після проекту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан захотіла більшого з " Холостяком "Мішею Заливако:"через край".

Також Знай.uа писав, що Анна Богдан після фіналу "Холостяка" "втекла"від Заливако до грузинів: "потім в клубець пішли".