Українська співачка Slavia, яка розлучається з чоловіком Дзідзьо, показала "символічну зустріч" зі змією.

Відповідний ролик з'явився в її Insta-stories.

Нещодавно стало відомо, що співаки Slavia і Дзідзьо розлучаються через 20 років спільного життя. Ця подія викликала величезний резонанс у суспільстві, а сама Ярослава Хома дала вже не одне інтерв'ю, в яких заявила, що це рішення вони прийняли давно, проте розповісти вирішили тільки зараз.

Slavia / скріншот з відео
Slavia / скріншот з відео

Поки Михайло Хома (Дзідзьо) підбирає час і спілкується з адвокатами для оформлення розлучення, Slavia продовжує жити своїм життям, про що розповідає в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нещодавно виконавиця вирушила у Львівську область в санаторій, щоб відпочити. Поки вона проводила для шанувальників екскурсію по місцевості, вона примітила дещо цікаве. Ярослава Хома зняла на камеру повзе змію, коротко написавши: "Символічна зустріч...".

Що конкретно мала на увазі під "зустріччю" Slavia невідомо – можливо, співачка порівняла себе з плазуном, а можливо, натякнула шанувальникам на свою "подругу".

Сторіс Slavia / скріншот
Сторіс Slavia / скріншот

Варто відзначити, що в процесі розлучення з Дзідзьо Ярослава Хома неодноразово згадувала про подругу свого чоловіка телеведучої Олі Цибульської. На думку співачки, саме вона могла стати яблуком розбрату в їхній родині, хоча сама Цибульська зазначає, що ніяк не причетна до сформованого конфлікту.

Нагадаємо, що Slavia поділилася яскравими кадрами з виїзду на природу і розповіла про недоліки столиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Цибульська пояснила, чому Slavia звинувачує її в розлученні з Дзідзьо:"добре розуміє".

Також Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia в короткій спідничці включила грайливий режим: "може не Танці?".