Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості в соцмережі розмістили пікантний знімок, на якому вона позує в шовковій сорочці в ліжку.

Відомо, що фотосесія відбулася в рамках колаборації Тіни з українським брендом постільної білизни. Тепер постільну білизну від співачки зможе купити кожен бажаючий.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

"Щоб залишатися красивими і променистими в божевільному ритмі, важливо наповнювати своє життя корисними звичками. І починаються вони зі здорового сну. Бамбукова постільна білизна дарує відчуття легкості та прохолоди в спекотні дні, а шовкові наволочки піклуються про шкіру обличчя, не залишаючи заломів після сну, і про здоров'я вашого волосся. Проявляй турботу до себе і до свого тіла разом з Tina Karol and Home Me", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль подарувала улюблену пісню серіалу "Невірна": "Хіти живуть поза часом". На каналі СТБ вийшов новий серіал, головним саундтреком якого стала пісня зірки "Полюс тяжіння".

Нагадаємо, Тіна Кароль у пікантній піжамці видала, як доглядає за тілом: "Відповідає взаємністю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль з Даном Баланом задумалися про найголовніше: "Потрібна донечка".

Також портал Знай.uа писав, що спливли нові докази роману між Тіною Кароль і Даном Баланом: ці ніжні дотики говорять багато про що.