Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram свіжу фотографію, зроблену на конкурсі краси "Mrs. Ukraine International 2021".

На опублікованому кадрі 37-річний шоумен позує на сходах в стильному костюмі чорного кольору, білій сорочці і лакових туфлях. Варто зазначити, що на фото немає його дружини, багатодітної мами Христини. Ймовірно, вона не прийшла на захід і залишилася вдома. Григорій був ведучим конкурсу.

"Mrs. Ukraine International 2021 👑", - написав Решетник.

"Це знову обкладинка GQ?", "Тобі дали титул нарешті?", "Супер Гриша 🔥🔥", "Найкращий 🔥❤️", "Гриша, ви мега супер. Одне задоволення спостерігати за вами, за вашою родиною. Найкращий ведучий 👏👏👏👏", - коментують пост користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник зустрівся з "Холостячкою" Златою Огнєвіч, копія його дружини: "Це Христина". Вони позують у студії пост-шоу "Життя після проекту", яке вийде в п'ятницю, 28 травня.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Решетник показав прихований талант, про який знала тільки дружина.

Як повідомляв портал Знай.uа, гнів українців обрушився на Богдан і Мішу Заливака через фінал "Холостяка": "Аня його спокусила".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася своїм "кайфом" : з чоловіком у машині.