Згідно з місячним календарем символом 27 травня є Метелик. 16 місячний день триватиме до 22:42. Далі починається 17 місячний день. Місяць без курсу з 23:56.

За словами астрологів, цей день - час релаксу і спокою. 16 місячна доба буквально створена для того, щоб нарешті видихнути і заспокоїтися. Це дуже чистий день - день справедливості, духовного очищення, розробки програм на майбутні праці, а також день гармонії між астральним і фізичним тілами.

У цей день важливо дотримуватися спокою, не порушувати сторонніми діями внутрішній комфорт і мир у своїй душі. Проявлені злобність і агресивність і заздрість - ведуть до падіння.

Гороскоп, фото Знай.ua
Гороскоп, фото Знай.ua

У цей день рекомендується: поїздки, проводити наради, колективну роботу, займатися питаннями торгівлі, особистого життя, мріяти, танцювати, весілля, спорт, творчість, прибирання робочого столу, побачення, правові питання, юридичні справи, вивчення мов, партнерство, вихід на нову роботу, підвищення кваліфікації, навчання, коучинг, планування подорожей, звернення до вищих інстанцій, рекламні акції, активний спорт на повітрі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не рекомендується: будь-який негатив, вирішення фінансових питань, починати великі справи, будівництво, гори, екстрим.

Місячний календар, фото: firestock
Місячний календар, фото: firestock

Часто сни на 16 місячний день бувають віщими. Але зрідка вони просто є дзеркалом нашого внутрішнього стану. Віщі сни, як правило, будуть досить реалістичні.

Практика "Квіти удачі"

Підійде тим, хто на даному етапі знаходиться в непростому становищі. У будь-який час доби, крім часу місяця без курсу, купіть (що головне - не зірвіть на дачі, а саме купіть) букет квітів і поставте його в місце, де найчастіше буваєте, і скажіть:
"Я відкриваюся для прийняття нових змін у моєму житті. Я відкриваюся новим можливостям і бажанням. Я живу в єдності з всесвітом і знаю, що зараз йде моє оновлення".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Супермісяць 26 травня: коли спостерігати аномальне затемнення і чого категорично не можна робити сьогодні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Як запалити грошову свічку на фінансовий успіх-мінімум дій і максимум результату

Також «Знай.иа " писав, що Травневий молодик: як не зазнати втрат і заручитися підтримкою зірок в цей особливий день