Популярний український актор і комік, глава "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей.

Артист виставив серію сторіз у своєму Instagram, де розповів про прем'єру комедії "Кролик Петрик 2".

Відомо, що саме Кошовий став голосом персонажа в українській озвучці. Так, сама кінокартина стартує в кінотеатрах з 3 червня, а допрем'єрні покази - сьогодні, 27 травня.

"Я нічого не бачу. Хочете побачити прем'єру? Приходьте 3-го червня в усі кінотеатрі України",- сказав комік.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Після Кошовий підійшов до плаката, де подивився на кролика з морквою на плечах і заявив, що у нього немає морквини, хоча він знає, де її дістати. Після Євген нахиляється і піднімає її.

"Кролик...У мене немає морквини. Хоча вона я знаю де. Вона не мита. Навіщо?", - каже артист, думаючи спочатку відкусити шматочок, але потім розуміє, що вона немита і кладе її на місце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий налякав дивним виглядом в Туреччині: розпухлі губи і хустку на голові

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Не ведіться на" ліву шн * гу": Євген Кошовий розповів про розіграші " Кварталу 95"

Також «Знай.иа " писав, що Кошовому сказали сісти на дієту, реакція розсмішила всіх: "Харя не влазить? Схуднути, Вася, можна завжди"