21 травня 2021 року харківський бізнесмен Михайло Заливако зробив свій фінальний вибір в ефірі телепередачі "Холостяк" на користь Анни Богдан.

І тільки зараз, в цю п'ятницю 28 травня, ми зможемо дізнатися, чи зуміли закохані побудувати сімейну ідилію поза проектом. Відповідна публікація з промо-роликом пост-шоу з'явилася на сторінці телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram. У пості також йдеться, що мова в цьому випуску також піде про новий вибуховий епізод "Холостячки" з головною героїнею Златою Огневич, про відносини між Ксенією Мішиною і Олександром Еллертом і про те, як же назвуть малюка Даша Квіткова і "Холостяк" Микита Добринін.

Холостяк / скріншот з відео
Холостяк / скріншот з відео

"Новий вибуховий сезон "Холостячка" зі Златою Огневич, чи досі разом Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, як назвуть малюка Микита Добринін і Даша Квіткова і, найголовніше, чи разом Міша і Аня - на ці та інші питання ми всі отримаємо відповідь вже ЗАВТРА о 19:00 на СТБ! Не пропустіть❣", - йдеться в публікації.

"Не разом швидше за все, так як Богдан веселиться в Одесі. Вона навіть не сказала на фіналі що любить його, а просто "це взаємно"😂", "Найцікавіше що всі були конкурентками на проекті, всі один на одного гнали, а тепер збираються і в десна цілуються", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Решетник опинився в компанії найкрасивіших українок: дружина залишилася вдома

Як повідомляв Знай.ua, "Холостяк" Заливако вдарився в читання, поки Анна Богдан запалює в Одесі: "Тато був прав"

Також Знай.ua писав, українців розчарував фінал "Холостяка" з Заливако і Богдан: "Це пародія"