Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйонів чоловік.

Зараз чоловік нагадав про новий особливий випуск "Світу навиворіт", який вийде вже в суботу. Він такий, бо завершує весняний сезон. Після цього програма бере перерву на літо, а ось Комаров з оператором Олександром не зупиняється і їде знімати нові випуски. Однак перед цим слід завершити експедицію до племені калашів, щоб побувати на їх грандіозному фестивалі з піснями, танцями і карнавалом.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Тільки потрапити на свято просто так не можна. Враховуючи, що як іноземці з точки зору релігії "невірних" калашів Ми - "нечисті", нам з @dmytryiev_aleksandr довелося пройти особливий ритуал очищення. Потім вас чекають неймовірно ексклюзивні кадри - на запрошення військових ми полетимо у високогір'ї, в Кашмір. Фантастично красиве місце, яке більше 70 років тому на грунті релігії стало гарячою точкою. Після того, як в 1947 році Британська Індія була розділена на Індію і Пакистан", - йдеться в публікації.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

Далі Дмитро нагадує, що у глядачів з'явиться унікальна можливість побачити дуже красиві місця, більшість з яких закриті для туризму, а після цього ще й діючий грязьовий вулкан. Він для індуїстів в Пакистані Священний. І вони відправляються до нього, щоб помолитися богу Шиві. Особисто для Комарова, це неймовірне відкриття. Бо інформація до і після побаченого катастрофічно відрізняється.

Нагадаємо, Дмитро Комаров побив рекорд в шоу "Мандруй Україною": навіть вода почервоніла

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" вчепився зубами в давню живність: "Неймовірний смак"

Також Знай.ua писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" побував там, куди бояться зазирнути туристи: менструальний будинок і відкриті поховання