Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,6 мільйонів чоловік.

Зараз він опинився поруч зі своєю мрією, чим і вирішив поділитися з користувачами соцмережі.

Дзідзьо, скріншот із відео
Дзідзьо, скріншот із відео

Михайло постав у кросівках, спортивному костюмі і кепці, поки сидить за роялем Boston Designed by Steiway & Sons. Вагою вони йдуть більше 300 кілограм, а в довжину практично два метри. Ціна при цьому відповідна.

"Моя мрія - 🎹 #stainwayandsons #boston", - пише Михайло Хома в публікації.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Здійснилася?)", "❤️❤️❤️", "👍👍👍👍👍👍👍👍", "Будь ласка, зайдіть в дірект", - пишуть користувачі в коментарях.

При цьому один з українців поставив запитання Михайлу, чи зумів він здійснити свою мрію. Адже не зовсім ясно, що саме бажав Михайло до цього моменту - придбати даний рояль або просто пограти на ньому.

Ще в квітні стало відомо, що Дзідзьо розлучається зі Slavia після 20 років любові. Тоді ж він ще й відповів на закиди колишньої про небажання мати дітей і натяки, що він їй зраджував.

Нагадаємо, як у сім'ях відомих співаків Дзідзьо, Мірзояна і Павлика формується сімейний бюджет: "Мені так ближче"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська розповіла про "подвиг" заради любові: порвала сукню і промокла до нитки

Також Знай.ua писав, Дзідзьо знайшов спосіб забути колишню дружину: чоловіки зрозуміють