Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує своїх шанувальників всілякими гарячими знімками, на яких фігурує в цікавих нарядах, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч чоловік.

Саме Злата стала головною героїнею другого сезону "Холостячки" після Ксенії Мішиної. 28 травня 2021 року на пост-шоу "Холостяка" з'являться нові деталі і думки про проект зі співачкою, а також про те, чи продовжують свої стосунки поза камерами Михайло Заливако з Анною Богдан і Мішина з Еллертом.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich/

Зараз Огнєвіч вийшла на зв'язок з фанатами. Поруч з нею знаходиться Григорій Решетник, який посміхається і дивиться прямо в камеру. Виконавиця з широкою посмішкою, і іноді поглядаючи на ведучого проекту, заявила, що вони готуються до другого сезону.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram Stories

"Так, це буде просто щось неймовірне. Ми зустрічаємося і постійно готуємося. Готуйся, Златочка, готуйся. Скоро на СТБ, вже цієї осені. Головна "Холостячка" країни Злата Огнєвіч", - каже Григорій Решетник.

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Решетник опинився в компанії найкрасивіших українок: дружина залишилася вдома

Як повідомляв Знай.ua, вже не "Холостячка"? Злату Огнєвіч помітили в Туреччині з "колишнім" Могилевською. Красуня зізналася, що прилетіла в Анталью, Туреччина, щоб зняти новий кліп, режисером якого став Герман Ненов.

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч вирушила до Туреччини заради нового проекту: "Зйомки мрії"