Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз вона поділилася кумедним рекламним відеозаписом зі своєю подругою, колишньою дружиною Анею Андрійчук. Настя Каменських з пляшкою вина стоїть і співає пісню Nelly - Dilemma ft. Kelly Rowland, поки Аня час від часу з'являється знизу з келихом.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

"Краща подруга, музика, танці та ігристе 🥰 відзначайте подружку, з якою на вихідних потрібно обов'язково влаштувати щось схоже💕", - пише Настя Каменських у публікації.

"Краща подруга - це горе в сім'ї😂", "Круто!🔥❤ ️", "😂 😂 😂Класні!❤", "Красуня �😍�", "@curly_lucy10 повторимо?", "Найсмачніше шампанське)", "👏👏👏👏👏 Браво!!! Ви - круті!!!😍😍😍😍😍", "Боже це крууутяк🔥 🔥", "@mariyakrishtop нам терміново треба зняти схоже відео😂", "Співати у флакон - це креативно!", - пишуть користувачі в коментарях, в основному відзначаючи своїх подруг і пропонуючи їм записати щось подібне.

Нагадаємо, Настя Каменських видала секрет ідеальних волосся і шкіри, всього один засіб: "Усюди зі мною"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських приголомшила українців "новим" обличчям: "Налякавши"

Також Знай.ua писав, колишня Потапа Горова зізналася в почуттях, забувши про Каменських: "Закохав у себе"