Відомий український актор, телеведучий, а також автор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов поділився з багатотисячною аудиторією свіжою фотографією в соцмережі Instagram, на якій він позує зі своїм мотоциклом британської компанії Norton.

Так, в кадрі 45-річний артист позує в чорній футболці, шортах і кросівках. Брутальний образ байкера Пікалов доповнив кепкою і сонцезахисними окулярами.

"Бережіть стареньких 😂😂😂 дід Norton 🤘🤘🤘", - підписав знімок Олександр.

"Ооо, фірмА 🔥🔥🔥", "Красава 👏", "Ударимо мотопробігом по бездоріжжю! 🎉", "Красунчик... це я про байк", "Ось це так 🎉", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Олександр Пікалов, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олександр Пікалов з "Квартал 95" розповів про свою смерть: "Вінок ніхто не подарував". Комік прокоментував гучні чутки про свою смерть.

Нагадаємо, Олександр Пікалов з "Квартал 95" пристрастився до сала: "Найсмачніше". Виявилося, що Пікалов обожнює українське сало.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пікалов з Кварталу 95 відкрив мотосезон у Києві: про такий байк мріє кожен чоловік.