Учасниця шоу "Холостяк" Анна Сторожук-Богдан розповіла, що стало переломним моментом в її житті, а також поділилася своїм секретом схуднення. Про це рна написала у своєму Instagram.

«У кожного був переломний момент у житті... Останній у мене такий був після розлучення. Ось знаєте, хтось після розставання ріже каре, відрізає чубок або фарбуватися.

Ну а я що? А я поправляюсь на 16 кг. В це складно повірити, дивлячись на мене зараз, але це так. В даному випадку Я не просто їла багато солодкого... я їла тільки солодке", - зізнається Анна, демонструючи своє фото із зайвою вагою.

"Коли на вагах стукнуло +16, у мене відкрилися очі! Я зрозуміла, що не подобаюся у відображенні в дзеркалі, з'явилося проблеми зі шкірою через надлишок цукру. Загалом, весь букет", - додала красуня.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона також розкрила секрет свого схуднення, попередивши, що бажаючим буде непросто слідувати її прикладу.

"Як же я схудла? Все стандартно, але дуже не просто.1. Я потихеньку відмовилася від солодкого. Їла тільки мед, корисні батончики і іноді зефір... У момент моєї відмови від солодкого, я з жахом зрозуміла, що у мене з'явилася до нього залежність! А це вже взагалі ні в які рамки не лізло!» ,- написала Богдан.

Другим етапом стали тренування в залі по п'ять разів на тиждень.

Третім засобом вона назвала LPG-масаж.

Ну і, звичайно ж, необхідний правильний настрій на кінцевий результат.

"Звичайно, без зривів взагалі ніяк! Але розуміння того, що домогтися результату я можу тільки таким шляхом - зупиняло мене перед з'їденої цукеркою... і моя порада - не ґвалтуйте організм всякими дієтами і голодуванням!", - застерегла учасниця "Холостяка".

"За скільки ви скинули всі 16 кг?", "А яка мотивація була? або мета яка, щоб повернути форму?", - цікавляться фанати красуні.

"А я 15 кг за три місяці скинула», «Після 2х пологів це не працює...Щось в організмі змінюється...Раніше могла за 2 місяці привести себе в порядок, зараз це треш. Після 35 теж все інакше, гормони і т. д.. Ну особисто я намагаюся, сподіваюся, що мій організм піде мені на зустріч. Цукор, солодке, хліб виключила, газовані води, тортики і навіть картоплю(її я просто розлюбила)», - додають коментатори.

Раніше ми писали про те, що Михайло Заливако вдарився в читання, поки Анна Богдан запалює в Одесі:"Тато був правий".

"Холостяк" розмістив свіжий пост, в якому зізнався, що любить читати книги. Також Михайло перерахував літературу, яку прочитав за останній час.

Нагадавши, Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка":"вилита Юля Зайка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако приголомшив фанатів після фіналу "Холостяка": "вибирав за фактом не я".