На фронті воюють майстри з будь-якої справи. Про це розповіли на сторінці «Операція об'єднаних сил» у Facebook.

У дописі йдеться про 23-річного піхотинця Євгена з-під Харкова, який вже довів, що є майстром на всі руки.

Ще будучи цивільним, він отримав дві фахові освіти: водія і маляра-штукатура.

За словами Євгена, йому захотілося якось змінити своє життя, і він пішов на фронт. В армії спритного хлопця вивчили на спеціальність стрільця та оператора зенітної установки ЗУ-23-2.

На контрактній службі хлопця направили до навчального підрозділу, і там вивчився на навідника-оператора сучасного БТР-4Е.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Євген зазначає, що на своєму робочому місці всередині сучасної бойової машини почувається, ніби за ігровою консоллю: на екрані видно цілі, а озброєнням можна керувати за допомогою джойстиків.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Суцільний хайтек», - зазначає воїн.

У Євгена ще багато часу до закінчення контракту, він ще встигне визначитися із подальшими планами на життя.

Раніше ми писали про те, що відважний воїн з позивним "Грім" прийшов на фронт і став грозою окупантів: "Все виявилося інакше". Вадим з позивним "Грім" належить до тієї когорти офіцерів чиє становлення відбувалося безпосередньо на війні.

Нагадаємо, українські бійці схилили коліно перед героєм "Рятувальником", який віддав життя заради перемоги: "Пам'ятаємо..."

Як повідомляв портал Знай.uа, хоробра красуня рвонула на фронт, щоб рятувати життя: "Україна переживає хворобу". Старший сержант Вероніка з псевдонімом "Глюкоза" стала військовим медиком у 19 років.

Також портал Знай.uа писав, як досвідчений прикордонник пішов на фронт, залишивши вдома трьох дітей: "Татко повернеться тільки після перемоги".