Українець поскаржився на те, що» Ощадбанк " не знімає арешту з його рахунку. Про це він написав у відгуках на сайті «Мінфін».

"Жахливий банк, наклали арешт на карту, я подав до суду, суд виніс рішення про зняття арешту юстиція відправила документи на головний офіс про зняття арешту з 80% коштів на карті Ощадбанк відмовляється знімати, кажуть - або 100%, або взагалі не знімемо, і все-одно їм, що вони порушують Конституцію України», - розповів розсерджений клієнт.

Чоловік зазначає, що вже кілька місяців веде активну боротьбу за свої гроші, але поки безрезультатно.

"Вже три місяці з ними борюся, без змін. Тільки кажуть, у нас немає інформації, чому так, позбавили мене всіх засобів існування», - додає він.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У банку поспішили відповісти на претензії заявника. Там пояснили, що фінустанова може зняти арешт тільки з усього рахунку, але ніяк – з його частини.

"Добрий день! Банк дійсно не має можливості зняти арешт з рахунку частково, виключно повністю. У разі надходження постанови про часткове зняття арешту, виконавчій службі надається відповідь з роз'ясненням, після чого Виконавець може направити в банк новий документ», - зазначили в «Ощадбанку».

Ощадбанк / скріншот з відео
Ощадбанк / скріншот з відео

Раніше повідомляли, не в "Укрпошті", а через картку: українцям розповіли, як і коли доведеться отримувати заслужені виплати.

Як повідомляв Знай.uа, українець підловив "Ощадбанк" на космічних комісіях: "Такого немає в жодному банку".

Знай.uа писав, "Якщо не надійде платіж...": Українка з карткою "Ощадбанку" потрапила в підступну пастку шахраїв.