Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 600 тисяч підписників.

Зараз тренер привітала свою рідну людину з днем народження. Йдеться про сестру, яку Марина називає своїм відображенням у дзеркалі, маючи на увазі, що вони дуже схожі.

Як зізналася Боржемська, саме сестра та людина, яка подарувала їй подорожі - перші і самі незабутні.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"Сьогодні день народження у моєї рідної людини. У мого відображення в дзеркалі і в серці @emilia.borzhemsky ❤️

Емілія! Моя улюблена дівчинка, будь щаслива і сильна. Ти гідна найпрекраснішої любові, поваги і уваги.

Ти людина, яка подарувала мені подорожі - мої перші і самі незабутні.

Людина, яка мчить вперед, незважаючи на відстані і перешкоди. Коли складно і важко. Коли потрібно допомогти або коли випадають випробування.

Я тебе так люблю, що народила собі Оливку, яка схожа на тебе багато в чому. Все, що я обожнюю в тобі, вона собі ввібрала. Обіймаю, цілую і дорожу.

Ти знаєш, я завжди поруч❤️",- написала Боржемська.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тренер "Зважених та щасливих" Боржемська поділилася легкими рецептами салатів для схуднення: швидко, смачно і надійно

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Узєлкова Боржемська розповіла про своє ставлення до вишиванок: "спасибі ,що народилася в Україні"

Також «Знай.иа " писав, що Ніякої депресії і авітамінозу: Марина Боржемська показала, як відновитися після пологів