Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч часто радує публіку інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Цього разу 36-річний блогер і молодий розмістив у соцмережі свіжу фотографію, на якій він позував з бізнесменами, які входять до списків Forbes, Василем Хмельницьким та Євгеном Черняком. Цілком можливо, що скоро на каналі Анатоліча вийде нове інтерв'ю з їх участю.

"На трьох статок цих людей 780 000 000 $ і це ще без моїх 6000 грн", - підписав знімок інтерв'юер.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Мені одному здалося, що по середині Шварцнегер?) 😂" - зазначив один з коментаторів.

скріншот

Анатоліч, Хмельницький, Черняк, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що кум Світлани Лободи Анатолій Анатоліч показав, як балує доньку: так можуть тільки татусі.

Нагадаємо, майбутній тато Анатоліч поїхав від вагітної дружини в одеський дворик: галасливі сусіди і білизна над головами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анатолій Анатоліч розповів про зйомки травел-шоу "скрізь люди": "Дуже обгоріли". Ведучий розповів, які складнощі виникали під час зйомок.

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч показав примхи вагітної дружини: "Біляш з м'ясом і згущеним молоком". Дружина Анатоліча любить поєднувати в раціоні солодке і солоне.