28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Один з них - чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза камерами. І виявилося, що так. Чоловік переїхав до неї до Києва для спільного проживання.

Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram

Було дуже багато гостей, як від "Холостяків" попередніх сезонів, так і учасниць останнього з них, включаючи Юлю "Зайку". Дівчина здивувала українців своєю стійкістю, вона намагалася не дивитися на Заливако, який розбив їй серце у фінальному випуску. І після цього вона опублікувала пост в Instagram і негативно висловилася в бік Міші.
Юля заявила, що тепер йде далі, не озираючись назад, і замислюючись - як же їй пощастило, що їх пара не склалася. "Зайка" не шкодує, що пішла на проет, і вдячна "Холостяку" за безцінний досвід.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

"I навіть рада, що зустріла Мішу. Тому що тепер я знаю яких відносин точно не хочу ☺ ️ я більше не хочу зі шкіри геть лізти, щоб довести свою любов. Не збираюся надалі, відбивати коханого у десятка інших дівчат☺ ️ я просто хочу, щоб мене любили такою яка я є. Щоб мій чоловік не вимагав доводити свої почуття, щоб вірив мені, захищав і просто був поруч. Хочу, щоб підтримував мене, а я його👩❤️👨", - пише Юля "Зайка" в публікації.

І після цього додає, що поцілунки коханої людини повинні належати тільки їй.

Нагадаємо, Міша Заливако продовжує зустрічатися з переможницею "Холостяка" Богдан: вибір зроблено

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огневич готує бомбу в "Холостячці", українці в передчутті: "Запальничка"

Знай.ua писав, переможниця "Холостяка" Анна Богдан попалася на ніжних обіймах: Міші Заливако немає поруч