28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Один з них - чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза камерами. І виявилося, що так. Чоловік переїхав до неї до Києва для спільного проживання. З цього моменту закоханим більше не потрібно ховатися. Вони можуть разом пересуватися вулицями без страху, що їх може хто-небудь помітити, і публікувати спільні фотографії в соціальних мережах.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Зараз же в Stories Михайло виклав публікацію Юлії Колесник, яка сфотографувалася на тлі "Холостяка" і Богдан під час фіналу. Вона вирішила перефразувати їхні почуття і послала глядачів, не згодних з вибором Заливако, досить в грубій формі.

"(перефразую) хтось скаже сценарій, хтось скаже доля, ви такі, ми iнші, ось і все, йдіть ***", - пише дівчина в публікації.

Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories
Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories

Михайло ж залишив її ім'я над публікацією в Stories і в кінці додав сердечко. Спочатку можна подумати, що чоловік зізнався в любові "зайчику". Однак все не так, як хотіли б шанувальники Юлії, бо вона негативно висловилася на адресу "Холостяка" в останній публікації.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Міша Заливако продовжує зустрічатися з переможницею "Холостяка" Богдан: вибір зроблено

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огневич готує бомбу в "Холостячці", українці в передчутті: "Запальничка"

Знай.ua писав, переможниця "Холостяка" Анна Богдан попалася на ніжних обіймах: Міші Заливако немає поруч