Популярний пісенний конкурс "Євробачення-2021" вже закінчився. Багато українських шанувальників хорошої музики змогли відкрити для себе доволі цікавий гурт "Go_A" разом з її солісткою Катериною Павленко.

Відомо, що команда України посіла на конкурсі 5 місце. Однак навіть соліст італійського гурту Maneskin заявив, що українці йому сподобалися найбільше.

Go_A, фото: Instagram
Go_A, фото: Instagram

Катя Павленко стала справжньою зіркою після конкурсу і зараз дівчина продовжує давати інтерв'ю і спілкуватися з шанувальниками в соціальних мережах, відповідаючи на їхні запитання. Нещодавно Катю застали в мережі російські шанувальники і запитали, чи буде коли-небудь концерт в РФ. Про це стало відомо завдяки публікації користувача "avakin_vivien" в мережі TikTok.

Катя Павленко, скріншот: TikTok
Катя Павленко, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Питання від російських шанувальників звучало так: "Чи буде тур по Росії?". На що Катерина відповіла: "Ні, я до вас не поїду. Приїжджайте ви до нас, подивіться, як у нас тут. Тільки не на танках!".

Також варто нагадати нашим читачам, що Катя приєдналася до Go_A в 2012 році - через півроку після створення гурту. "Для мене Go-A - це було чисто потусити з пацанами", - розповідала Катерина в документальній стрічці "MonoKate".

Переможцями Євробачення - 2021 стали представники Італії - гурт Maneskin. Україна посіла п'яте місце, втім, опинилася на другому за результатами голосування глядачів. Проте трек Go_A "SHUM" не припиняє шуміти в світі досі на першому місці в рейтингу світових трендів Spotify, а також в окремих країнах.

Раніше повідомляли, Тодоренко приголомшила образом "матрьошки" заради "Євробачення 2022": "Кіркоров обіцяв".

Як повідомляв Знай.uа, Баста порівняв Валерію та Йосипа Пригожина з Сатаною, поки Галкін їм посміхається: "Бомжі прийшли".

Знай.uа писав, Руслана Лижичко показала, що робила з Go_A на Євробаченні і натякнула на повернення "диких танців".