Весілля, фото: pixabay
Весілля, фото: pixabay

Вінчання або просто штамп? Всі "за" і "проти" шлюбу з дозволу Бога - чи врятує від розлучення

Часто складається так, що люди живуть під одним дахом роками без державної реєстрації та церковного шлюбу. Багатьом відомо, що через відсутність реєстрації в РАГСі можна зіткнутися з певними бюрократичними труднощами.

Євген Кошовий, кадр з відео
Євген Кошовий, кадр з відео

Євген Кошовий з дружиною здивували новиною

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Студія "Квартал 95" повідомила про те, що 27 травня стартують допрем'єрні покази довгоочікуваного мультфільму "Кролик Петрик 2". Про це стало відомо з повідомлення "Кварталу 95" на сторінці студії в соцмережі Instagram. На фото в пості позує популярний український гуморист, комедійний актор студії "Квартал 95" і суддя "Розсміши коміка" Євген Кошовий зі своєю дружиною Ксенією.

Катя Павленко / фото : instagram.com/monokatee/
Катя Павленко / фото : instagram.com/monokatee/

Катя Павленко з Go_A розповіла про важке дитинство

Солістка українського гурту Go_А Катя Павленко розповіла про початок свого творчого шляху і про складнощі, з якими зіткнулася в дитинстві. Особистим співачка поділилася для документального фільму "Суспільного".

Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

Анна Богдан різко змінила зовнішність після фіналу "Холостяка"

Переможниця 11 сезону "Холостяка" Анна Богдан похизувалася розкішним образом з нещодавньої вечірки і поцікавилася у шанувальників, на що вони звертають увагу при знайомстві з чоловіком. Нещодавно стало відомо, що герой "Холостяка" Михайло Заливако вибрав у фіналі Анну Богдан, що вкрай не сподобалося телеглядачам.

Київські маршрутки, скріншот відео
Київські маршрутки, скріншот відео

У Києві маршрутки можуть подорожчати до 20 гривень, коли чекати на підвищення цін

Вже другий тиждень у Києві обговорюють можливе підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. У будь-якому випадку одне відомо точно: 20 гривень поїздка коштувати не буде.

Дзідзьо та Оля Цибульська, фото з Instagram
Дзідзьо та Оля Цибульська, фото з Instagram

Дзідзьо знайшов спосіб забути колишню дружину Slavia: чоловіки зрозуміють

Дзідзьо вирішив розлучитися зі співачкою Slavia після 20 років міцних стосунків та 7 років шлюбу. Зараз колишнє подружжя активно ходять на телебачення, де коментують свій розрив. Нещодавно 37-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію, зроблену на зйомках його нового фільму "Де гроші". Дзідзьо позує в кіностудії в компанії своєї команди.