28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань.

Один з них-чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза камерами. І виявилося, що так. Чоловік переїхав до неї до Києва для спільного проживання. За день до цього на Youtube-каналі "Але це не точно", який ведуть переможець "Холостячки" Олександр Еллерт і його друг Андрій Рибак, з'явилося відео, де хлопці, в товаристві Михайла, дивляться фінальний випуск і обговорюють його між собою.

Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram
Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram

Виявилося, що фіналістка Розалі Номбре переглянула цей відеоролик і була здивована тому, що наговорив Заливако про почуття до неї.

"Це відчуття, що ви більше друзі, воно було вже до того, як ви вибирали ці кімнати, або ти відчув це вже в процесі, коли ви вибирали. Ні, воно було до, але справа в тому, що просто дивись - це дуже класний момент, адже протягом всього проекту так вийшло, що, як мені здається, нічого у нас з нею не було по відношенню один до одного. І я навіть знав, яку вона вибере кімнату, тому що для неї будь-яка близькість психологічна важка. Вона не може собі дозволити, вона дуже в цьому плані боязка, вона відсторонюється завжди. Я знав, як це буде, чому це відбувається", - каже Михайло Заливако.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дівчина ж не змогла знайти слів, щоб описати своє здивування. Вона не розуміла, яким чином тоді, без почуттів, опинилася у фіналі проекту.

Розалі Номбре, скріншот: Instagram Stories
Розалі Номбре, скріншот: Instagram Stories

"Є дуже класне питання, чому я тоді була у фіналі, якщо ти відчував це раніше, Міша? Ось зараз реально назріло це питання, без претензій. Я подивилася це відео і я під таким неприємним враженням. Це п*здець те, що він зробив... Його повинні покарати в поліції", - каже вона в декількох Stories.

Нагадаємо, Юля "Зайка" поставила Мішу Заливако на місце після "Холостяка": "Пощастило, що наша пара не склалася"

Як повідомляв "Знай.ua" Миша Заливако продовжує зустрічатися з переможницею "Холостяка" Богдан: вибір зроблено

Знай.ua писав, переможниця "Холостяка" Анна Богдан попалася на ніжних обіймах: Міші Заливако немає поруч