зарплата, скріншот з відео
зарплата, скріншот з відео

В Україні зросла середня зарплата: у Держстаті назвали "найбагатші" та "найбідніші" області

Середня заробітна плата в Україні за рік зросла на 29,8%. При цьому реальна зарплата з урахуванням інфляції за рік зросла на 19,7%. Про це свідчать дані Держстату. Найвища середня заробітна плата в березні 2021 – го була в Києві – 20 422 грн, а найнижча - в Херсонській області - 10 647 грн. Середня зарплата по Україні склала 13 543 грн.

Капітолій, фото: GettyImages
Капітолій, фото: GettyImages

США подарує Україні мільйони доларів допомоги в обмін на євроінтеграцію

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зі Сполучених Штатів Америки прийшли важливі новини. З'явилася інформація, що Державний департамент США виступив за виділення Україні 255 млн доларів у 2022 фінансовому році. Про це стало відомо завдяки інформації з бюджетного запиту до Конгресу, опублікованому на сайті Держдепу США.

Тіна Кароль, instagram.com/_fantina
Тіна Кароль, instagram.com/_fantina

Тіна Кароль в білизні показала, що задовольняє її в ліжку: "Твоє тіло..."

Відома українська співачка Тіна Кароль показала, як насолоджується в затишному ліжку, до створення якої вона доклала руку. Тіна Кароль вже давно відома українцям завдяки своїй творчості та участі в популярних програмах. А в останній рік виконавиця стала створювати безліч колаборацій з відомими брендами, що також вплинуло на її впізнаваність.

Автомобілі, фото: Unian
Автомобілі, фото: Unian

Заважатимуть лише легковикам: в Україні почнуть встановлювати нові "перепони" для водіїв

В Україні почали приймати досвід Європи, зокрема, в області боротьби з дорожніми гонщиками. В Одесі вже прийняли рішення про встановлення нових лежачих поліцейських. На площі Дерев'янка в Одесі місцева влада прийняла рішення встановити так звані Берлінські подушки - це вид лежачого поліцейського пірамідоподібної форми. Установкою подібних обмежувачів зайнялися після численних скарг до міськради про ДТП, порушень порядку і гонщиків на дорогах.

Банкомат, скріншот: YouTube
Банкомат, скріншот: YouTube

Неадекват побив банкомат і погнув чужу машину: поліція розшукує "каратиста"

Банкомати, розташовані на вулиці, часто потрапляють під гарячу руку розлючених клієнтів фінансових установ, а то і зовсім сторонніх людей. Такий випадок стався в Києві, де неадекват буквально накинувся на банкомат посеред білого дня, коли на вулиці було багато людей. Від агресивного чоловіка постраждала навіть машина, яку було припарковано поруч.