Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйонів чоловік.

Зараз же він продовжує розповідати про "Українські Мальдіви", які дуже хоче показати в найближчому випуску. Йдеться про острів Джарилгач. Тут телеведучий особисто відпочиває вже близько 20 років. Дмитро збирається показати абсолютно новий спосіб відпочинку на морі в диких місцях.

Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir/
Дмитро Комаров, instagram.com/komarovmir/

"Нарешті ми з оператором поїдемо не одні, а з сім'ями. Вперше, ніж за понад 10 років експедицій. Сьогодні в програмі будувати наметове місто мрії на безлюдному острові ми будемо разом з улюбленими дружинами🙂 Рай чи в курені? А ви віддаєте перевагу готелі або намети?", - пише Комаров у публікації.

На цьому острові ви тільки й будете дивуватися місцевої нереальної красі. А також зуміє виконати дитячу мрію, побувавши на безлюдному острові, якщо у вас була така. А також зустріти місцевого "Робінзона Крузо", що живе на острові з ідеальною прозорою водою і безліччю диких тварин.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Читаю голосом ведучого 😂", "Найкращий ведучий, найкращої програми😍", "Найкраща програма з найкращим журналістом❤️❤️😍😍", "Однозначно намети🏕 😍", "I те і інше😉", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" показав молодій дружині українські Мальдіви: блакитна вода і дельфіни

Як повідомляв "Знай.ua", Діма Комаров з "Світу навиворіт" мало не залишився в дикому племені: "Була та ще п'янка"

Знай.ua писав, Дмитро Комаров побив рекорд в шоу "Мандруй Україною": навіть вода почервоніла