Зараз ми з вами навчимося готувати корисну, просту і дуже смачну ковбаску з сухофруктів.

Якщо у вас є бажання залишатися стрункою людиною, проте ви не уявляєте собі чаювання без вкусняшки, тоді слід придивитися до цього корисного десерту. Для його приготування нам знадобляться 250 грам фініків і стільки ж кураги, 150 грам кешью, 100 гр. кунжуту, 50 грам насіння соняшнику, столова ложка апельсинової цедри, щіпка кориці і щіпка кардамону.

Ковбаска із сухофруктів, скріншот: Youtube
Ковбаска із сухофруктів, скріншот: Youtube

Для початку слід очистити фініки від кісточок, а потім замочити їх разом з курагою в окропі протягом 15-20 хвилин. Потім потрібно подрібнити їх в м'ясорубці, яка додасть більш однорідну структуру, або в блендері, при бажанні відчувати шматочки. На наступному етапі беремо горіхи і 50 грам кунжуту, їх потрібно зовсім небагато прожарити на сковороді або в духовці.

Потім додати їх, насіння, ложку апельсинової цедри, кардамон і корицю в сухофрукти, після чого ретельно перемішати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі потрібно сформувати ковбаски з отриманої маси. Обвалюють їх в кунжуті і відправляємо в холодильник на пару годин.

Ковбаска із сухофруктів, скріншот: Youtube
Ковбаска із сухофруктів, скріншот: Youtube

Нагадаємо, десерт "Пташине молоко" за особливим рецептом: вам захочеться готувати його чи не щодня

Як повідомляв "Знай.ua", пісний плов, який не зашкодить фігурі: швидкий рецепт ситного блюда

Знай.ua писав, курячі чупа-чупси як заміна шашлику: простий рецепт для пікніка. Якщо звичайний шашлик вже набрид, але хочеться покуштувати з друзями смачне м'ясне блюдо з багаття.