Популярна українська акторка, 29-річна зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицька, яка нещодавно презентувала своїм шанувальникам бойфренда, все-таки розповіла, чому приховує коханого.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Світського життя" з Катериною Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Яскрава учасниця шоу "Танці з зірками" впевнена, що "щастя - любить тишу".

Дар'я Петрожицька, скріншот: YouTube
Дар'я Петрожицька, скріншот: YouTube

"Я нарешті для себе зрозуміла значення цієї фрази. Я розумію, що про нього дізнаються. Я його називаю "мій секрет". Він про це знає. Він, мабуть, теж хотів би опублікувати зі мною фотографії. Але я з ним це обговорила і кажу: "Вибач". Хочу, щоб він був поки що тільки мій", — зізналася артистка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, знаменитість прокоментувала зміну іміджу. Так, нещодавно Дарина відрізала довге волосся і зробила стильне каре. Акторка зазначила, що зробила це не заради зйомок.

"Це була взагалі моя ідея: "Можна, Я обріжу волосся, тому що я хочу їх підлікувати, після зйомок?". Типу з питанням, чи буде третій сезон. Минуло два дні і телефонний дзвінок: "А давай просто в "Папіку" обріжемо? Ось у Лізи зміниться так життя". Заради цього серіалу, мені здається, я була готова на все. Сказали б налисо - я була б лисою", - поділилася Петрожицька.

Сергій Мельник та Дар'я Петрожицька, фото: Instagram
Сергій Мельник та Дар'я Петрожицька, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Нікітюк видала, чому не стала "Холостячкою" замість Огневич: "Вирішила йти на...".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль - нова "Холостячка"? Українці з нетерпінням чекають на нову героїню шоу.

Знай.uа писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" приголомшив "новою" зовнішністю: суміш Зіброва і Деппа.