Відома американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер поділилася з шанувальниками відвертим знімком в купальнику.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

У свої 23 роки Кайлі Дженнер вдалося досягти чималого: дівчина відкрила власний бренд, на якому заробила вже більше мільярда доларів, народила дочку, знялася в реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян", а також стала найпопулярнішою блогеркою в Instagram.

Кайлі Дженнер, фото Інстаграм
Кайлі Дженнер, фото Інстаграм

Зараз американська зірка продовжує займатися розвитком свого бізнесу: нещодавно модель запустила власну лінійку купальників і пляжних аксесуарів. Крім цього, Кайлі Дженнер постійно радує 236 мільйонів шанувальників гарячими знімками.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На цей раз бізнесвумен опублікувала вельми пікантний знімок у в'язаному купальнику коричневого кольору, який відмінно підкреслив її пишні форми. В якості аксесуарів Дженнер вибрала золоті браслети, ланцюжок на тіло і рожеву панаму на зав'язках.

"Не турбувати", - коротко написала Кайлі під знімком.

Шанувальники моделі посипалися компліментами в коментарях під публікацією. Вони відзначили, що знімок дійсно гарячий, а сама Кайлі Дженнер привела їх у захват.

Нагадаємо, що сестричка Кардашьян Кайлі Дженнер зганьбилася фотошопом-видав "схудлий" м'ячик.

Як повідомляв портал Знай.uа, Каньє Уест в минулому, Кім Кардашьян підозрюють у відносинах з її наставником.

Також Знай.uа писав, що трансгендер Кейтлін Дженнер йде в губернатори Каліфорнії: батько Кайлі і Кендалл замінить Шварценеггера.