У російському місті Барнаул двоє 4-річних дівчаток постраждало в результаті падіння з батута, що лопнув.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 30 травня, в місті Барнаул, Алтайський край. У регіональному МОЗ повідомили, що сталося все біля ТЦ "Район". Двоє дівчаток 2017 року народження впали на землю в результаті лопання батута. Їх терміново забрали медики швидкої допомоги.

За інформацією Telegram-каналу "Life shot", дівчаток звуть Віка і Аня. Першу доставили в медзаклад у вкрай важкому стані з переломом основи черепа. У другої діагностували перелом хребта.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

На опублікованих в мережі кадрах видно, що перевернутий батут мало не віднесло на трамвайні колії, що проходять неподалік. Конструкція зачепилася за паркан, обгороджують шляху від торгової площі. На допомогу дітям, які грали на конструкції, кинулися очевидці. Вони спершу відтягнули батут від паркану, а потім самостійно перевернули його.

Місцева влада заявила, що батут перекинувся через сильний порив вітру. У той час як раніше передбачалося, що інцидент стався через розгерметизацію атракціону, викликаної великим тиском, або через розв'язування строп, що тримали батут на землі.

У Слідчому комітеті вже порушили кримінальну справу про надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки. Прокуратура регіону також проводить перевірку.

Пізніше в мережі з'явилися кадри моменту перевертання батута з дітьми.

Нагадаємо, що у Луцьку рятувальники витягли людей з пастки на колесі огляду.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Донецькій області стався нещасний випадок на атракціоні – дівчина сильно травмувалася через неуважність оператора.

Також Знай.uа писав, що українці в маршрутці відчули себе пасажирами Титаніка, вода вже в трюмі.