Відома українська телеведуча Марічка Падалко поділилася враженнями від 20-кілометрового трейл-забігу.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Крім того, що Марічка Падалко постійно миготить в екрані телевізора, телеведуча також часто приділяє час спорту. Найбільше вона любить біг, тому є постійною гостею на різних забігах і марафонах.

Марічка Падалко / фото : instagram.com/marichkapadalko/
Марічка Падалко / фото : instagram.com/marichkapadalko/

Цього разу Падалко поділилася враженнями від недавнього забігу, який пройшов у незвичайному для неї форматі. Справа в тому, що учасники повинні були пробігти 20 кілометрів не по рівній дорозі, а по лісах, стежках, скелях і т. д.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми з @iegorsoboliev справді до кінця не усвідомлювали, що таке "трейл" (забіг по бездоріжжю) і як сильно він відрізняється від стандартних бігових заходів... Десь вязли в багнюці, яку розмив перед тим дощ, десь продиралися через гілки, на окремі підйоми могли залізти (це я про себе😂) не з першої спроби, бо кросівки їхали вниз по розмитих водою пагорбах", - написала Марічка Падалко.

Пост Марічки Падалко в Instagram / скріншот
Пост Марічки Падалко в Instagram / скріншот

Вона також відзначила і позитивну сторону забігу-завдяки йому вона змогла помилуватися красотами Полтавщини, яких би в житті без цього не побачила. Вона також розповіла про гостинну сім'ю, яка винесла бігунам кухоль води, коли ті пробігали неподалік від їхнього будинку.

Нагадаємо, що Марічка Падалко зізналася, чим побалувала дітей під кінець навчального року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко поділилася сімейним рецептом пісочного печива: діти будуть в захваті.

Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко, Арсен Мірзоян і Тарас Тополя готують щось грандіозне: "Сюрприз для всієї країни".