Дочка Алли Пугачової російська співачка Крістіна Орбакайте анонсувала вихід документального фільму про своє життя.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що нещодавно Крістіна Орбакайте голосно відгуляла свій 50-й День народження, куди запросила російських зірок, маму Аллу Пугачову і її чоловіка Максима Галкіна. Про захід говорили ще кілька днів після нього, а шанувальники артистки залишилися під великим враженням.

Тепер, коли святкування закінчилися, Крістіна Орбакайте вирішила повернутися до роботи і вже анонсувала вихід документального фільму про своє життя. На кадрах своєрідного трейлера можна побачити початок шляху артистки як виконавиці і актриси кіно, кадри з особистого життя і згадки в іноземних ЗМІ.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У коментарях шанувальники і колеги Христини Орбакайте вже встигли оцінити опублікований відеоролик і відзначили, що з нетерпінням чекають його виходу. Виконавицю завалили компліментами під постом, а також ще раз привітали з минулим ювілеєм.

"Ваууу", "Обов'язково подивлюся", "Христиночка, ще раз з Днем Народження Вас", "Будемо дивитися!", "З Ювілеєм! Всіх благ вам, Христина", "Супер!! Чекаємо!!!", "Буде точно цікаво", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що помолоділа Пугачова зворушливо привітала Орбакайте з 50-річчям- "мій приклад для наслідування".

Як повідомляв портал Знай.uа, онукові Пугачової 30 років, Орбакайте не стримала емоцій:"моєму рудому сонечку".

Також Знай.uа писав, що Пугачова несподівано зізналася про проблеми з Орбакайте - Примадонна без сил: "коли помру...".