Раптово помер 15-річний онук відомого актора, гумориста і депутата Одеської міської ради від фракції «Слуга народу» Олега Філімонова.

Про це сам Філімонов написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як повідомляється, трагедія сталася в Одесі, в Київському районі міста, на проспекті Академіка Глушка.

За словами самого депутата, його онук грав з друзями в баскетбол на майданчику, коли раптово відчув себе погано. Він відійшов убік, впав і втратив свідомість. Прибула на місце події бригада швидкої допомоги майже годину намагалася його реанімувати, проте медикам так і не вдалося повернути хлопця до життя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Друзі, У мене в родині сталася велика біда. Сьогодні о 19.10 помер мій онук Еван Григор. Грав у баскетбол на майданчику з друзями. Впав і помер. "Швидка" намагалася його реанімувати протягом 45 хвилин, але не вийшло. Йому б у серпні виповнилося 16 років. Ось таке горе", - написав Філімонов.

У коментарях до повідомлення українці висловлюють співчуття артисту з приводу такої болючої втрати.

«Співчуваю, шановний Олегу. Я не уявляю, як це пережити. Сил вашій родині", "Олеженька, наші співчуття тобі і всій родині... Жахливе горе. Плачемо разом з вами. Підтримуй своїх дівчаток в цій біді...", - пишуть люди.

Нагадаємо, померла Тетяна Проценко, яка зіграла Мальвіну в " пригодах Буратіно"

Як повідомляв " Знай.ua", молодий Герой України загинув, рятуючи побратима - "Прийняв на себе"

Знай.ua писав, 17 років віддали Батьківщині: українці вшанували мужніх бійців СБУ. 26 травня 2018 року, виконуючи бойове завдання в Луганській області, їх загін потрапив під ворожий обстріл.