Популярна українська співачка, дружина продюсера Олексія Потапенка (Потап) і ведуча шоу "дівчатка рулять" Настя Каменських продовжує радувати своїх фанів в соціальних мережах цікавими перфомансами. Цього разу Настя спародіювала популярний ролик про дівчинку з "конякою", яку Та боїться через "сказ".

Зірка взяла за руку свою подружку, яка накинула на голову і обличчя волосся з капюшоном за ручку і відіграла "ковбойшу з кобилкою".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Насті Каменських в мережі TikTok.

@nkofficial

Как подписать? @annchukann 😂

♬ оригинальный звук - Даша Евтух

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У відео всього кілька фраз, але зате дуже кумедних: "Я взагалі коняк, ну коняк я люблю. Я канєшно її люблю, але вона скажена. А ви любите коняк? Киць, Киць, киць". Цікаво, що відео вже встигло зібрати понад 70 тисяч лайків, а також тисячу репостів. Видно, що Настя не відстає від молодіжних трендів.

Настя Каменських, скріншот: TikTok
Настя Каменських, скріншот: TikTok

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Настя знову опинилася в одному з образів, які використовувалися нею в кліпі на пісню під назвою "Красное вино", щоб нагадати українцям - 28 травня 2021 року вийшов довгоочікуваний альбом Олексія Потапенка "Кровь и Любовь".

Настя Каменських на першому знімку розсунула ніжки в шкіряних штанцях, і показавши впевнене декольте. На другому знімку виконавиця вже стоїть, демонструючи пишні груди в вбранні.

Раніше повідомляли, Каменських, Педан і Зібров зізналися Києву в безмежній любові: "Місто ритму, кохання і мрії".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських влаштувала гонки з Потапом прямо крізь людей: "І нехай весь світ почекає".

Знай.uа писав, Настя Каменських розсунула ніжки і показала пружні груди заради Потапа: "Немає слів".