Відома російська співачка, дружина стриптизера Сергія Глушка (Тарзана) Наташа Корольова, яка родом з Києва, в понеділок, 31 травня, відзначає свій 48-й День народження. Зірка естради вже опублікувала в мережі Instagram кадри з новим яскравим і незвичайним образом.

Цікаво, що за словами Наташі, вона ставиться до свого віку спокійно і називає його гармонійним. Спеціально для наших читачів ми зібрали найгучніші події з життя співачки за останні кілька років.

Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram
Публікація Наташі Корольової, скріншот: Instagram

"Якщо скласти 4 + 8, виходить 12. В нумерології число дванадцять означає інстинкт, волю, союз тіла, розуму і душі, позитивність, чисту енергію і перевагу. Дуже гармонійний мікс виходить! Так і хочеться сказати собі тост: живи яскраво, пий до дна Натуля, з Днюхой!!!", - написала у своєму мікроблозі в Instagram Корольова.

Тарзан, фото Іnstagram
Тарзан, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скандал зі зрадою Тарзана:

У вересні 2020 року, незабаром після святкування 17-річчя cоюзу їх пари, Сергій Глушко публічно зізнався, що зрадив дружині, записавши відеозвернення в Instagram. Поки артистка перебувала на відпочинку, її чоловік привів до себе двох дівчат (одна з них – починаюча акторка Анастасія Шульженко). Дівчата пограбували будинок, привласнивши собі гроші і ювелірні прикраси. Сам Тарзан заявив, що його "розвели", і зустріч була всього одна.

Наташа Корольова, instagram.com/koroleva__star
Наташа Корольова, instagram.com/koroleva__star

Скандал з "порожнім гаманцем"

Пандемія завдала серйозного удару по шоу-бізнесу. Зірки, які не знали горя, виявилися не при справах після заборони масових заходів. Навіть зараз не все так просто. У тому ж вересні 2020 року, після довгої карантинної перерви, Наташа Корольова повинна була порадувати співом жителів підмосковного містечка. Тим, хто купив квитки обіцяли феєричне шоу зі спецефектами, живим звуком і інтерактивом. Втім, на сцену виконавиця так і не вийшла. Виявилося, що продюсер, який займався організацією концерту, теж сів на мілину під час локдауну і не зміг розплатитися за рахунками.

Наташа Корольова, фото: ТСН
Наташа Корольова, фото: ТСН

Скандал на кордоні:

В останні роки Наташа в Україні стала небажаним гостем. Її навіть не хотіли пускати в Україну на похорон бабусі Соні. Звинувачували в тому, що вона поїхала жити і працювати в Росію і зрадила свою країну.

Раніше повідомляли, син Наташі Корольової пішов гуляти до ранку і опинився на краю даху: "Неважливо де".

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова шикарно відірвалася після зрад Тарзана: "Вип'ємо за любов".

Знай.uа писав, Королева в коротенькій сукні показала стрункі ніжки на фоні Кремля.