Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Ангелов не выбирают", яку вирішила присвятити всім матусям ще минулого року, адже 22 травня 2020 року у віці 72 років померла найрідніша жінка Ірини - мама Анна Яківна.

Так, артистка зізналася, що вперше не змогла брати участь у зйомках кліпу - всякий раз, коли виконавиця співала, по її щоках починали текти сльози. Тоді Білик вирішила створити зворушливий анімаційний фільм, що розповідає про теплі взаємини мами і доньки, а також ніжні спогади.

"Пісню "Ангелов не выбирают" я почула ще рік тому, коли не стало моєї мами, і вирішила обов'язково записати її на честь всіх матусь, які дивляться на нас з небес і допомагають нам як добрі світлі ангели.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Незважаючи на те, що ця композиція Сумна, я думаю що вона сподобається моїм шанувальникам.

Я завжди співаю те, про що мовчить моє серце!

Вперше я не змогла брати участь в зйомках кліпу, тому що цілий рік як тільки я починала співати перші рядки цієї пісні у мене по щоках котилися сльози.

І я вирішила, що правильніше буде створити на цю чудову пісню, автором якої є Олександр Тищенко, анімаційний фільм. Впевнена, що мій перший мультиплікаційний експеримент вдався.

Не впевнена що ця пісня є форматною для радіостанцій, але я точно знаю, що вона відгукнеться в мільйонах сердець моїх шанувальників."