Харківський 30-річний бізнесмен Михайло Заливако, зірка романтичного проєкту "Холостяк", де хлопець шукав своє кохання серед кількох молодих і симпатичних дівчат, продовжує ділитися цікавими моментами вже постфактум, після фіналу проєкту.

Нагадаємо, що Михайло Заливако в кінцевому підсумку вибрав кучеряву красуню Анну Богдан, з якою продовжує будувати стосунки. Цього разу Міша підняв важливу тему - питання гриму і приховування зовнішніх недоліків перед камерами. У хлопця проблема, його лоб здається йому жирним.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Заливако в мережі Instagram.

Публікація Михайла Заливако, скріншот: Instagram
Публікація Михайла Заливако, скріншот: Instagram

"А як ви боретеся з жирним лобом?", - поставив коротке і чітке питання харківський бізнесмен.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На свіжому знімку можна помітити, що поруч з Михайлом поруч стояла його улюблена Аня. Дівчина, безпосередньо, і є автором знімка. На Міші можна помітити пильний погляд камери, а також, зелені і мокрі від поту серветки.

Віддані шанувальники Михайла і Ані почали активно коментувати публікацію: "Боріться краще з пітливістю Анчиних пахв", "Знежирити... жарт. Щось з гормонами у вас?", "Роги відпали вже?!?", "Добре, що тільки лоб", "Які ви котики".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, холостячка Злата Огнєвіч знайшла собі нову "сім'ю": прийняли, як рідну.

Як повідомляв Знай.uа, головна незаймана країни Jerry Heil може стати майбутньою "Холостячкою": "Каса вільна і вона чекає на тебе".

Знай.uа писав, Нова "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, чого хоче від компанії кавалерів: "Шукати під прицілом...".