Українським телеглядачам нагадали про найяскравіші моменти з фіналу "Холостяка", який вийшов у п'ятницю, 21 травня.

Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці проекту в Instagram.

Відомо, що нещодавно підійшло до кінця романтичне шоу "Холостяк", головним героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. У фінал проекту пройшло троє дівчат: Анна Богдан, Юлія "Зайка" і Розалі Номбре, проте остання пішла ще до того, як знімальна група вирушила в Дубай.

Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram
Розалі Номбре, Холостяк 11, фото з Instagram

За результатами двох побачень Михайло Заливако зупинив свій вибір на Ганні Богдан, відправивши Юлію "Зайку" додому після зворушливого повернення. Глядачі не оцінили такий вчинок "Холостяка", оскільки переможниця відразу здалася українцям нещирою і лицемірною.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Поки глядачі очікують побачити пост-шоу "Холостяка", редактори проекту вирішили нагадати про найяскравіші моменти останнього випуску. Так, на опублікованих кадрах показали останні побачення Михайла Заливако з дівчатами, знімки героя проекту і ведучого на тлі хмарочосів і фінальний вибір.

Пост "Холостяка" в Instagram / скріншот
Пост "Холостяка" в Instagram / скріншот

Пост "Холостяка" в Instagram / скріншот
Пост "Холостяка" в Instagram / скріншот

Реакція телеглядачів була очікуваною: практично всі одноголосно заявили, що були розчаровані останнім випуском і вибором "Холостяка". Однак, мало хто з них стали на захист Заливако і відзначили, що Гриша Решетник відмінно вийшов на останньому фото.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що "Холостяк" Заливако спантеличив українців дивним зізнанням:"пожартував, коли вибрав Богдан".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан показала результат перевтілення зі своєю колишньою суперницею Джесікою Чеги.

Також Знай.uа писав, що Михайло Заливако зробив несподівану заяву після свого фінального вибору.