З Херсонської області прийшли доволі тривожні новини, які на щастя отримали "хеппі енд". Так, в одному з селищ Каховського району підліток впав ногою на металевий штир, довелося викликати рятувальників, які задіяли спеціальну техніку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства внутрішніх справ України в мережі Facebook.

Українські рятувальники, фото: Facebook
Українські рятувальники, фото: Facebook

"Херсонщина: у Каховському районі рятувальники надали допомогу підлітку, який наколовся на металевий паркан. Каховським рятувальникам зателефонували медичні працівники і повідомили про те, що по вул. Космонавтів в селищі Любимівка тринадцятирічний хлопець впав з дерева і наколовся ногою на металевий штир паркану, і йому потрібна термінова допомога. За вказаною адресою негайно виїхали рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Приїхавши на місце події, надзвичайники за допомогою спецобладнання обережно вирізали металеву частину паркану і доставили потерпілого в карету швидкої допомоги. Протягом всієї рятувальної операції хлопець тримався дуже мужньо.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Наступну роботу рятувальники завершили вже в реанімаційному відділенні Каховської центральної міської лікарні. Їм довелося ще ретельніше зрізати залишок металевої конструкції. Після чого медики прооперували потерпілого.", - повідомляють на сторінці МВС.

Публікація МВС України, скріншот: Facebook
Публікація МВС України, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, дитячий батут ледь не полетів геть з маленькими "пасажирами" всередині: дві дівчинки перебувають у реанімації.

Як повідомляв Знай.uа, українець домігся командування над воїнами ЗСУ на Донбасі о 22: захищають Батьківщину і не "пасуть задніх".

Знай.uа писав, у Франківську мила собачка знайшла будинок у рятувальній частині: "Стала частиною команди".