Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

Зараз же її думка з'явилася на сторінці телепередачі "Зірковий шлях" після того, як жінка поділилася нею в рубриці "Кава з перцем".

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

У користувачів в Instagram поцікавилися, чи можливо поєднати успішну кар'єру і сім'ю, адже Ксенія Мішина вважає, що не бачить сенсу у виборі одного з двох варіантів, успішно поєднуючи обидва.

"Не вірю, що неможливо об'єднувати сім'ю і роботу. Я хочу і сім'ю, і професію. Навіщо чимось жертвувати?", - каже "Холостячка".

"@misha.k.ua яка ти красива ❤️❤️❤️", "Чому ж деякий час її син жив з її батьками, а не з нею???? Вона сама говорила, тому що кар'єру треба робити", "Щоб встати на ноги, мати хороший заробіток і забрати синочка до себе. Ви напевно не розумієте, як одній ростити дитину. І це дуже добре, що у Ксенії є батьки, які завжди підтримують", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Мішина)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мішина)

Коментарі, скріншот: Instagram (Мішина)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мішина)

Нагадаємо, Олександр Еллерт купив "Холостячці" Мішиній шубу за 27 гривень: "З розміром не вгадав"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина показала найулюбленішого, і це не Еллерт

Знай.ua писав, головна "Холостячка" Мішина заговорила про вірність: "Егоїзм і маніпуляція"