Українська співачка Slavia, яка розлучається з чоловіком Дзідзьо, частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч осіб.

Зараз жінка вирішила поділитися кількома відео, на яких відображена ловля її обіду, його приготування і фінал, коли рибка опинилася у неї в тарілці. Як виявилося, спеціально для неї чоловік з рибальською снастю виловив відразу кілька розведених форелей. При цьому Slavia одну затвердила, а ось другу попросила трохи більше, ніж були.

Slavia, скріншот: Instagram Stories
Slavia, скріншот: Instagram Stories

До цього ж відеозапису співачка написала, що дуже любить рибку і сьогодні на обід була виловлена форель. На мосту також висить табличка, в якій говориться, що годування риби заборонено, також як і спроби викинути спійману назад в озеро. Подібне карається штрафом у розмірі 500 гривень.

Slavia, скріншот: Instagram Stories
Slavia, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім виконавиця поділилася відео процесу приготування і моменту, коли рибка вже була у неї в тарілці.

"Рибка смажена на вогні. Не дуже фотогенічно, але дуже смачно", - пише Slavia.

Нагадаємо, Дзідзьо знайшов спосіб забути колишню дружину Slavia: чоловіки зрозуміють. 37-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію, зроблену на зйомках його нового фільму "Де гроші"

Як повідомляв "Знай.ua", Slavia перед розлученням з Дзідзьо натрапила на змію в Карпатах: схоже на знак

Знай.ua писав, колишня Дзідзьо Slavia захотіла усамітнитися перед розлученням: "В Києві життя перебіжками"