Відома українська актриса і зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 140 тисяч людей.

Сьогодні, 31 травня, в самому кінці весни відзначається Всесвітній день блондинок.

Актори "Дизель шоу" не могли пройти повз таке свято і не привітати свою головну блондинку - Яну Глущенко.

Відповідний пост з'явився на офіційному акаунті "Дизель Студіо" в Instagram.

"Всіх білявих красунь вітаємо з Днем блондинки! 😊🥰😘

Ваша краса - зброя масового ураження! Ми в "Дизель Студіо" міцно озброєні, адже в нашому арсеналі є секс-символ українського гумору – чарівна і талановита Яна Глущенко!
Світловолоса дівчина, яка руйнує всі стереотипи про рівень інтелекту блондинок! Яночка, продовжуй так само віртуозно і впевнено підкорювати цей світ. 🤩

Зі святом, милі блондинки!",- написали привітання артисти і виставили яскраве фото Яни з короною на голові.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Красуня ❤️❤️❤️", "Улюблена актриса дизеля❤️ а ще й така розумна була в "де логіка")", "Яночці привіт, вона молодець😍, а про блондинок це правда, колір волосся ніяк не впливає на розумові здібності людини😍😍", - писали в коментарях фоловерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко перевтілилася в Тіну Кароль і показала свій "Скандал": "цього разу хоча б одягнена"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Життя після весілля": зірка "Дизель шоу" Глущенко розповіла про стосунки з чоловіком

Також «Знай.иа " писав, що Зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко зізналася, як ходила в номер з чужим чоловіком: "потрібно роздягатися"