Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу ведуча програми "ТСН" розмістила на своїй сторінці в соцмережі пост до Дня жіночого менструального здоров'я, в якому зачепила важливу тему.

"Ми колись всією родиною дивилися сімейний фільм, де дівчинка-підліток в родині, де немає мами, просить батька, щоб він купив в магазині прокладки. Ну як купив? Спочатку він потайки гуглив вдома, які вони бувають. Потім у магазині соромився поглядів покупців. Зрештою, він це зробив!!!

Такі дрібні життєві історії створюють напругу не лише в суспільстві, а й в окремих родинах і заважають вчасно поговорити з дівчатами про початок менструації і наперед розповісти що робити і до кого звертатися.

Марічка Падалко з донькою, фото з Instagram
Марічка Падалко з донькою, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато мам, напевно, вже стикнулися з тим, що сучасні діти дорослішають значно раніше за нас. І їм слід бути підготовленим. До Дня жіночого менструальної здоров’я, який сьогодні відзначають у світі, ми з Катрусею знялися в мотиваційному відео (посилання в сторіз та шапці профілю), аби заохотити мам не відкладати цю розмову з дівчатами.

І так, фраза "тато, купи прокладки!" в нашій родині лунає без жодного сорому 😀 Навіть не буду запитувати, як у Вас, бо не усі готові обговорювати ці теми 😉", - написала Падалко.

Нагадаємо, Марічка Падалко зізналася, чим побалувала дітей під кінець навчального року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко поділилася сімейним рецептом пісочного печива.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко поскаржилася на втому.