Slavia порадувала шанувальникам новою фотографією в соціальній мережі. За годину воно зібрало більше сімсот лайків.

Українська співачка Slavia, яка розлучається з чоловіком Дзідзьо, частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч осіб. Вона не просто публікує різні луки, але також ділиться порадами щодо готування їжі, стилю, своїми думками щодо того, що відбувається навколо.

Нещодавно вона опублікувала фотографію в червоному купальнику. Дівчина сидить в позі лотоса в басейні і мило посміхається. У купальнику дівчини кокетливо стирчить квіточка. У підписі до соціальної мережі вона побажала шанувальникам вдалого літа.

"Нехай літо буде теплим", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Підписники відгукнулися на добрі слова і засипали співачку компліментами.

"Яка ви красива!"; "Прекрасно"; "Сонячна Дівчина"; "ви справжнісінька красуня"; "нехай буде так"; "Квіточка"; "неймовірна краса", — повідомляють вони.

Нагадаємо, Дзідзьо знайшов спосіб забути колишню дружину Slavia: чоловіки зрозуміють. 37-річний артист розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію, зроблену на зйомках його нового фільму " де гроші"

Як повідомляв " Знай.ІА", Slavia перед розлученням з Дзідзьо натрапила на змію в Карпатах: схоже на знак.

Знай.ІА писав, колишня Дзідзьо Slavia захотіла усамітнитися перед розлученням: "В Києві життя перебіжками"