Один з найвідоміших українських спортсменів, непереможений на професійному рингу боксер Олександр Усик, який може провести бій з британцем Ентоні Джошуа, продовжує радувати своїх фанатів в соціальних мережах. Цього разу Саша опублікував загадкове послання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Усика в мережі Instagram.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Суперважкоатлет Олександр Усик опублікував в Instagram фото зі своїм сином, обличчя якого закрив картинкою з мультяшним ведмедиком. Також цікаво, що Олександр Усик на фото показав п'ять пальців і написав дуже загадкове послання: "Я чую тебе".

Можна тільки гадати, що мав на увазі Олександр - чи то це швидка помста, як аналогія з "П'ятьма зернятками апельсина" (розповідь сера Артура Конана Дойла з серії про "Шерлока Холмса", і фото Усик зробив саме в Лондоні), чи то це сума гонорару за наступний бій (5 млн), а може - це простий привіт усіма п'ятьма пальцями. Незабаром ми про це дізнаємося.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Усик / фото: Instagram
Олександр Усик / фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що промоутер Едді Хірн повідомив, що чемпіон WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа не має наміру втрачати свої титули.

"Він розуміє, що не хоче втрачати пояс WBO. Частина його роздумує про те, щоб перемогти Олександра Усика – це неймовірне ім'я в його резюме. Усик - топовий боєць. Колишній абсолютний чемпіон, що тільки зміцнює його послужний список. У Джошуа пристойне резюме, в ньому немає плям. Я думаю, що поки угода з бою Усик-Джошуа проходить гладко, ніхто не намагається бути розумником. Вважаю, все проходить нормально", - заявив промоутер.

Раніше повідомляли, кум Усика Ломаченко кинув все і став рибалкою: "Зав'язав з боксом".

Як повідомляв Знай.uа, Усика перед боєм з Джошуа підловили з кучерявою красунею і пляшкою шампанського: дружині не показувати.

Знай.uа писав, Олександр Усик з ланцюгом на шиї продемонстрував стильний образ: "На блатній нозі".