Українська актриса Ірина Сопонару стала популярною завдяки серіалу " Одного разу під Полтавою, поділилася незвичайним знімком з шанувальниками. Вона вирішила повторити образ всесвітньо відомої артистки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ірина Сопонару на мить повернулася практично на 12 років тому, і стала головною героїнею кліпу на пісню "Whenever, Wherever", яку виконує Шакіра.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українська актриса вирішила повністю повторити цей образ, і влаштувати невелику фотосесію. Якщо порівнювати кадри 12-річної давності, і недавні, то схожість на обличчя.

"І в продовження теми💎 Photo by @khomenvolodya MUA @ruzhaya_vi Style @gresalena Post @ulavia Backstage @girenkomarina"- підписала публікацію сама знаменіость, розповівши про те, хто допомагав перетворитися на заморську зірку - Шакіру.

"Той випадок, коли ви краще оригіналу🔥 🔥", " ❤ ️чудово!!!", "👍", "що за красуня☺", " Ну один в один Шакіра!!!!👏 👏 👏 🔥", "Привіт тобі з La 🥰 🥰 🥰" - вирішили висловитися шанувальники в коментарях. Вони практично відразу дізналися, що це був ремейк на Шакіру.

За годину після публікації, знімку вдалося набрати більше 1200 лайків. До 2,1 мільйона, як на кліпі, ще далеко, проте початок вже покладено.

Раніше повідомляли, дівчинка Кравець з "жіночого кварталу" Ірина Сопонару оголилася для гарячого знімка: "Костромічова відпочиває".

Як повідомляв Знай.uа, подружка Олени Кравець з "Кварталу 95" Ірина Сопонару оголила ніжки поруч з дамою на відпочинку.

Знай.uа писав, зірки "жіночого кварталу" роздяглися для Playboy: три красуні і Гарік Корогодський.